« Takaisin

Panasonic TX-43LX660E 43" 4K LED Android televisio



Tyylikäs 4K Android TV huomion arvoinen

  • Panasonic TX-43LX660E on uusi 4K HDR Android TV -mallisto. Android TV on se kokemusta eri näyttökokoina, ja arvotaa viihdesi. Yli 400 000 elokuvaa ja sarjaa käytössäsi yhdessä. Etsi äänesi avulla. Voit myös lähettää, videoita ja musiikkia laitteista televisioon helppoan Chromecastin avulla.
  • Google Play, lataa kaikki suosikkisovelluksesi ja -pelisi Google Play -kaupasta. Voit nauttia niistä isolla näytöllä ja käyttää helposti mukautetulla Android TV -kotinäytöllä.
  • 4K HDR, HX702-sarjan 4K-televisio tukee useita HDR (High Dynamic Range) -muotoja ja Hybrid Log-Gammaa, elokuvien ja UHD Blu-ray -levyjen standardimuotoa. HDR-videolle on ominaista, että valkoiset ovat kirkkaammat ja mustat syvemmät kuin SDR (Standard Dynamic Range) -videossa, joten voit nauttia värikkäästä 4K-kuvanlaadusta kotonasi.
  • 4K Color Engine, HX702-television 4K Color Engine on erityinen kuvankäsittelysiru, joka tuo luonnolliset värit televisioruutuun. Uskomaton sisältö, kuten 4K Ultra HD -televisio-ohjelmat, elokuvat ja pelit heräävät eloon luonnollisina, jotta voit nauttia niistä.
  • Dolby Vision herättää yhteensopivat UHD Blu-ray -levyt ja 4K-videon suoratoiston eloon - uskomattomilla väreillä, kontrastilla ja kirkkaudella. Dynaamista metadataa käytetään HDR-kuvan säätämiseen kohtaus kohtaukselta tarinan edistyessä, tummissa ja vaaleissa kohdissa.
  • Sisäänrakennettu Chromecast, voit lähettää suosikkielokuvasi ja -musiikkisi ja paljon muuta helpostitelevisioon kiinteän Chromecastin avulla. Valitse sisältö se HX702 Android TV -televisioon yhdellä sormenliikkeellä. Ystäväsi ja perheesi näkevät kuvat selkeästi kaikessa loistossaan.
Hinta:529.00 €