« Takaisin

Panasonic TX-50LX660 50" 4K

  • Google Play- Lataa kaikki suosikkisovelluksesi ja -pelisi Google Play -kaupasta. Voit nauttia niistä isolla näytöllä ja käyttää niitä helposti mukautetulla Android TV -kotinäytöllä.
  • Kiinteä Chromecast- Voit lähettää suosikkielokuvasi ja -musiikkisi ja paljon muuta helposti televisioon kiinteän Chromecastin avulla. Valitse sisältö ja lähetä se HX702 Android TV -televisioon yhdellä sormenliikkeellä. Ystäväsi ja perheesi näkevät kuvat selkeästi kaikessa loistossaan.
  • 4K HDR- HX702-sarjan 4K-televisiot tukevat useita HDR (High Dynamic Range) -muotoja ja Hybrid Log-Gammaa, elokuvien ja UHD Blu-ray -levyjen standardimuotoa. HDR-videolle on ominaista, että valkoiset ovat kirkkaammat ja mustat syvemmät kuin SDR (Standard Dynamic Range) -videossa, joten voit nauttia värikkäästä 4K-kuvanlaadusta kotonasi.
  • 4K Colour Engine- HX702-television 4K Colour Engine on erityinen kuvankäsittelysiru, joka tuo luonnolliset värit televisioruutuun. Uskomaton sisältö, kuten 4K Ultra HD -televisio-ohjelmat, elokuvat ja pelit heräävät eloon luonnollisina, jotta voit nauttia niistä.
  • Dolby Vision- Dolby VisionT herättää yhteensopivat UHD Blu-rayT -levyt ja 4K-videon suoratoiston eloon – uskomattomilla väreillä, kontrastilla ja kirkkaudella. Dynaamista metadataa käytetään HDR-kuvan säätämiseen kohtaus kohtaukselta tarinan edistyessä, tummissa ja vaaleissa kohdissa.
Hinta:690.00 €