« Takaisin

MadBoy REMIX-33-karaokemikseri

MadBoy REMIX-33 -mikserin kanssa karaokejärjestelmän kokoonlaitto on helppoa kuin heinänteko. Liität mikserin ällistyttävän helposti yhteen laitteidesi kanssa! Tarvitset vain USB- tai optisen kaapelin, ja homma on niin sanotusti hansikkaassa. Voit esimerkiksi tuoda äänen miltä tahansa ulkoiselta äänilähteeltä, kuten tietokoneelta tai tabletilta, ja nauhoittaa esityksesi tietokoneellesi.

Suomessa suunniteltu REMIX-33-karaokemikseri käyttää laadukasta TONER-sävelkorkeussäätöä, jonka avulla säädät musiikin halutulle korkeudelle puolisävelaskelittain. Mikrofonien kaiku on valittavissa seitsemästä eri kaikutyypistä ja lisäksi voit säätää kunkin kaikutyypin pituutta, sävyä ja toistojen määrää mieleiseksesi.
Mikserissä on subwoofer-ulostulo, joten aktiivibassokin on liitettävissä äänentoistoon ilman ylimääräistä säätöä. Mikrofoneja varten mikserissä on balansoidut 6,3 mm TRS-plugisisääntulot. Voit käyttää balansoituja plugikaapeleleita mikrofonikaapeleina ja elostella todella häiriöttömällä ja puhtaalla mikkisoundilla.

Liitännät:

  • Äänen ulostulot: 2 x RCA, 1 x USB, 1 x optinen Toslink (S/PDIF, PCM, 48 kHz)
  • Kuvan ulostulot: 2 x RCA Video
  • Subwoofer-ulostulo (RCA)
  • Äänen sisääntulot: 2 x RCA, 1 x digitaalinen optinen Toslink (S/PDIF, PCM, 32-96 kHz), 1 x USB
  • Kaksi mikrofonikanavaa: Balansoidut mikrofonisisääntulot etupaneelissa (6,3 mm TRS) ; Balansoidut mikrofonisisääntulot takapaneelissa (XLR)
  • Kuvan sisääntulot: 2 x RCA Video
Hinta:279.00 €