Tietoa yrityksestä

Olemme kodintekniikkaa ja -elektroniikkaa pohjahinnoin myyvä yritys. Palveluihimme kuluu lisäksi kuljetus- ja asennuspalvelu, sekä vanhojen koneiden poisvienti. Liikkeemme on toiminut Pirkanmaalla yli 40 vuotta. Seuraamme tiiviisti jatkuvasti alan kehitystä ja pidämme hinnat ja palvelupaketin kilpailukykyisenä.

Tuotemerkkeihimme kuuluu mm. Gram, Helkama, Electrolux, Wilfa, Miele, AEG, LG,UPO, Luxor, Rosenlew Finlux, Braun,Pioneer,MadBoy,Sony jne.

Pääliikkemme sijaitsee Orivedellä, Vainiontiellä. Tänävuonna aloitimme myös Orivedellä Helkama-polkupyörien myynnin. Keskitymme pitkälti sähköpyöriin, mutta myös perinteiset mallit säilyvät valikoimassa.

Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löytyy myös lisäksi paljon muuta elektroniikkaa

Lylyn liikkeestämme löytyy tavaraa valaisimista ja sähkötarvikkeista polkypyöriin ja kaikkea siltä väliltä. Lylyn liikkeemme(vanha rautatieasema) on jo sinänsä nähtävyys. Se on 135 vuotta vanha pystyhirsirakennus. Lisäksi kesällä toimii OUTLET-myymälä vanhassa VR:n makasiinissä, jossa varmasti löytöjä riittää eivätkä hinnat päätä huimaa. Outlet-myymälä avautuu taas Toukokuun loppupuolella.

Tutustu tuotevalikoimaamme ja ota yhteyttä meihin.