« Takaisin

Luxor 43" 4K Android TV QLED43OD701

-43"
- Sisäänrakennettu Chromecast: peilaa sisältöä suoraan puhelimestasi tai tietokoneestasi television näytölle.
- Google Assistant -tuki: voit ohjata laitteitasi television ääniohjauksella. (Ei toimi vielä suomeksi.)
- Google Play -kauppa: voit ladata televisioosi lukuisia ohjelmia ja sovelluksia, kuten mm. Yle Areena ja MTV Katsomo. Laitteeseen on esiasennettu mm. Netflix sekä muita suoratoistopalveluita.
- 4K Ultra HD -kuvanlaatu: entistä terävämpi ja tarkempi kuva.
- Kehittynyt QLED-teknologia mahdollistaa entistä kirkkaamman kuvan ja laajemman väriskaalan. QLED on nykyisen LED-teknologian kehittyneempi versio, jossa sinisten valodiodien tuottama valo suodatetaan nanokiteiden (quantum dot) läpi. Näin saadaan aikaan tarkka ja kirkas kuva. Koska kyseessä on nestekidenäyttö, se kestää myös hyvin kulutusta.
- Dynaaminen kontrasti ja Micro Dimming -algoritmi parantavat katselukokemustasi säätämällä automaattisesti näytön eri alueiden kirkkautta siten, että kuvan kontrastit näyttävät todenmukaisilta ja mustan sävyt ovat entistä tummempia.
- Luxor QLED -televisiot tukevat Dolby Vision ja Dolby Audio -formaatteja. Tämä tarkoittaa sitä, että televisio kykenee toistamaan esimerkiksi HDR (high dynamic range) -tasoista kuvaa ja korkealaatuista ääntä.
- 3 HDMI 2.0 -porttia ja HDMI ARC -tuki sekä CEC-tuki, mikä mahdollistaa HDMI-laitteiden ohjaamisen yhdellä kaukosäätimellä. Sisäänrakennettu WIFI ja Bluetooth.
- Tyylikäs keskellä oleva jalusta mahdollistaa television sijoittamisen myös näytön leveyttä kapeammalle TV-tasolle. Voidaan kiinnittää myös VESA-standardin mukaisiin seinätelineisiin tai muihin jalustoihin.

Mitat: (S x L x K) mm.

  • 208 x 966 x 607 (jalustalla)
  • 32/69 x 966 x 560 (ilman jalustaa)

• Resoluutio 3840x2160 (4K)

Hinta:429.00 €