« Takaisin

Vestfrost Jääkaappipakastin VCF10170



Vestfrost VCF 10170 on vapaasti seisova jääkaappipakastin lasihyllyillä ja läpinäkyvillä pakastinlaatikoilla. Jääkaappipakastimessa on integroitu kahva ja sen oven kätisyys on vaihdettavissa, mikä helpottaa sijoittamista juuri haluamaasi paikkaan. Mukana tulee myös kätevä jääpalamuotti.

LessFrost-pakastin ja automaattisulatus jääkaapissa

Automaattisen sulatusjärjestelmän ansiosta jääkaappia ei tarvitse sammuttaa sulatusta varten. Lauhdevesi johdatetaan jääkaapin takaosaan, mistä se sitten haihtuu. LessFrost-toiminto taas vähentää pakastimen sulatustarvetta, mikä säästää aikaa ja vaivaa.

Kätevä pikapakastustoiminto

Aktivoimalla Super-freeze-toiminnon ennen kauppaan lähtöä pakastimen lämpötila ei nouse liian korkeaksi, kun lisäät sinne juuri ostamiasi pakasteita. Lämpötila palaa automaattisesti tietyn ajan kuluttua edelliseen lämpötila-asetukseen. Jääkaappitilassa on myös kätevä termostaatti, jolla voit säätää lämpötilaa viiden eri asetuksen välillä.

Vihanneslaatikko ja LED-valaistus

Hedelmiä ja vihanneksia voit säilyttää kätevästi muista elintarvikkeista erillään niille tarkoitetussa omassa vihanneslaatikossa. Lisää säilytystilaa muun muassa korkeille pulloille tarjoaa taas ovihyllyihin kuuluva pullohylly. LED-valaistus jääkaappitilan oikealla puolella helpottaa kaapin sisällön näkemistä.

Tuotteen koko (S x L x K): 595 x 540 x 1700 mm

Tuotteen paino: 51 kg

Oven saranat: Oikea
Oven kätisyys vaihdettavissa: Kyllä

Energialuokka: F
Vuosittainen energiankulutus (kWh): 277 kWh
Pakastimen tilavuus: 84 litraa
Jääkaapin tilavuus: 184 litraa
Äänitaso: 40 dB

Hinta:449.00 €